Create your website with blocks

Create your website with blocks

“Roses Tremieres” by Berthe Morisot
“In the Bois de Boulogne” by Berthe Morisot
“Young Woman in Mauve” by Berthe Morisot

Add block patterns

Hver år bor Kirsten og Knudemanden flere måneder i Sommerbyen Ejby.

Vi har et dejligt kolonihavehus på Følfodstien nr. 21 kaldet ”Knudehuset” beliggende i kolonihaveforeningen ”Sommerbyen Ejby” , tæt ved Skovlunde og Ballerup 15 km fra København. Falder din vej forbi er du velkommen til at kikke indenfor. Tag brød med til kaffen, men send venligst en mail på forhånd!

Selv ynder jeg at kalde mig ”SnookerSvend”. Det er naturligvis fordi jeg elsker at spille Snooker. Jeg er nu ikke særlig god til det og jeg spiller kun på ¾ billardborde, der tegnes op som snookerborde. Men herom senere i denne blok. Det er Kirsten, der kalder mig ”Knudemanden”. Forstå det hvem der kan?

Jeg er født i 1937 så jeg har nogle år på bagen, men det kan man hverken se eller høre og tempoet er stadigvæk højt, meget højt, som det fremgår af denne website. Helbredet er helt i top, til trods for en 4-dobbelt bypass operation for et par år siden og til trods for dagens 6 piller mod, forhøjet blodtryk, vandladningsproblemer, kolesterol og hvad ved jeg. Mit billedet på facebook snyder. Det er naturligvis et ungdoms billed.

Jeg har mange interesser og hobbies ud over snooker, herunder bridge på turnerings niveau, samt poker med en max indsats på1$ både offline og online. Går med detektor og cykler lange ture. Spille petanque hver tirsdag aften i Sommerbyen Ejby. Dyrker slægtsforskning eller retteligt anejagt og så er der min elskede kolonihave i Sommerbyen, der skal passes og plejes.

Apropros Bridge mangler jeg pt. en makke!

Kirsten og jeg bor om vinteren i en flot 4 værelses patricia lejlighed på Frederiksberg på 117 m2. Midt mellem Frederiksberg Allé og Gammelkongevej.

Vi lejer ofte lejligheden ud til internationale forretningsfolk eller udenlandske turister, som besøger København. Meget gerne som led i en gensidig udveksling af vores boliger, helst beliggende i en europæisk storby. På den måde kommer vi ud i den store verden med henblik på at udvide vores horisont og blive klogere på livets mangfoldigheder.

Året rundt:

Først og fremmest plejer jeg samværet med min kærlige, langmodige og meget serviceparate hustru, Kirsten -også kaldet Kisser- når det går varmest til- samt mine 3 børn, 4 børnebørn og 1 oldebarn, i den udstrækning de har tid til os gamle. Hvad jeg kalder Kisser, når det ikke går varmt til holder jeg for mig selv.

Daglige rutiner:

Morgen mad klokken 8:30, yoghurt med cornflakes, en kop kaffe og et stykke hvidt brød med ost og hjemmelavet syltetøj. Kisser og jeg ser om vinteren gerne nyheder en halv times tid i fjernsynet inden vi starter dagens gøremål. Jeg er meget privilegeret, da Kisser stort set har forbudt mig adgang til køkken. Til gængæld må jeg godt bruge støvsugeren og det gør jeg modstræbende ca. en gang om ugen. Jeg er noget af en handyman og det benytte både hun og børnene sig gerne af. Jeg synes selv at jeg er mere handsome end handy og fortjener min skæbne!

Dagen tilbringer jeg med at vedligeholde mine 3 bloke og mine mange andre interesser. Endvidere elsker jeg at læse. Mindst 2-3 bøger om ugen bliver det til. Klokken 22:30 ser jeg altid Deadline i TV og arbejder derefter på min 3 bloke et par timer. Kirsten tager sig pligtskyldigt af at vedligeholde vores hjem.

Om sommeren:

Cykler jeg ca. 15 km hver tirsdag og fredag klokken 10:00 sammen med andre kolonister fra Sommerbyen, hvor vi har dannet cykelklubben ”Pedal-Atleterne” der har 20-25 medlemmer. Jeg snyder nu lidt på vægten efter min bypass operation, idet jeg har købt mig en elcykel. Til gængæld ligger jeg altid bagerst i flokken i tilfælde af en eller anden har tabt modet eller kræfterne. Jeg fungerer i øvrigt som sekretær for Pedal-Atleterne.

Hver tirsdag klokken 18:30 og onsdag klokken 14:00 spiller vi petanque i Sommerbyen, der har 6 baner.

Jeg har endvidere planer om et etablere en Kortklub i Sommerbyen, der har et klubhus på 5 x 10 meter med køkken og toilet, der egner sig fortrinligt til formålet. Klubhuset har medlemmerne af sporten selv opført ved en heroisk indsats for år tilbage og er organiseret med en selvstændig bestyrelse. Ud over Petanque, Snooker og Pedal-Atleterne, omfatter Sporten Minigolf og Dart. Medlemmerne betaler et årligt kontingent for medlemskabet.

Jeg har foreslået at der blandt andet etablere en Kortklub under Sporten samt en interesse gruppe for slægtsforskning, hvor jeg gerne bistår deltagerne med opstart af deres eget anetræ og om ønsket lægge resultatet her på blokken.

Om vinteren:

Kirsten og jeg spiller bridge i Islev bridgeklub (IBK) hver tirsdag aften. Og jeg spiller poker og Kisser synger i kor, hver torsdagen i Ældre Sagen.

Som det fremgår går det over stok og sten, Men det er netop det, der holder os mobile. Jeg glemte at fortælle, at vores lejlighed på Frederiksberg er placeret på tredje sal. Så motion får vi masser af ved at rende op og ned 3-4 gange om dagen. Heldigvis kun om vinteren!

Frame your images

Twenty Twenty-One includes stylish borders for your content. With an Image block selected, open the “Styles” panel within the Editor sidebar. Select the “Frame” block style to activate it.

Overlap columns

Twenty Twenty-One also includes an overlap style for column blocks. With a Columns block selected, open the “Styles” panel within the Editor sidebar. Choose the “Overlap” block style to try it out.